Wintertent

Staat uw schip tijdens de winterperiode op de wal of ligt hij nog in de haven en wilt u de levensduur verlengen? Dan is de Veenstra Sails wintertent de perfecte oplossing!

Neem contact op

Verlengt levensduur

Een VeenstraSails wintertent is een duurzame en  perfect passende tent voor uw schip en beschermt de boot tegen alle weersomstandigheden tijdens de winter.

De wintertent wordt op alle belangrijke plekken goed verstevigd zodat de levensduur maximaal is. Afhankelijk van de lengte van uw schip wordt de tent gemaakt in 2- of 3 delen waardoor het aanbrengen zeer eenvoudig wordt.

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige YKK ritsen die extra beschermd worden door afdekflappen. Iedere doorvoer, voor bijvoorbeeld de verstaging, wordt uitgevoerd met een kraag die goed af te sluiten is. Hierdoor wordt de wintertent nagenoeg compleet waterdicht.

Verschillende mogelijkheden

Wintertent met staande mast over de scepters

Wintertent met staande mast tot aan de voet rail

Wintertent met liggende mast

Wintertent voor motorboten

Extra opties

Nadat de wintertent voor  u gemaakt is monteren wij de eerste keer de tent voor u.

Desgewenst kunnen wij de tent er in het begin van het seizoen voor u afhalen en stallen in ons pand.  Daarnaast is het mogelijk om VeenstraSails ieder jaar de tent voor u aan te laten brengen.