Achtertent

Bent u op zoek naar een achtertent? Door uw schip uit te rusten met een achtertent, ook wel kuiptent genoemd, vergroot u uw bruikbare leefruimte aan boord enorm! Tijdens de minder mooie dagen kunt u door deze tent toch uw volledige kuipruimte benutten als extra vertrek. Onder andere ideaal als u met meerdere mensen verblijft aan boord.

Neem contact op

Wanneer Mogelijk?

Naast de extra leefruimte zorgt een achtertent ook voor perfecte bescherming van de kuip wanneer u niet aan boord bent.

Ieder schip met een sprayhood of een vaste opbouw kan uitgevoerd worden met een achtertent.

Belangrijk voor een achtertent is dat het aansluit op het model van de boot. Een VeenstraSails achtertent komt vanzelfsprekend perfect afgewerkt en strak op uw boot te staan!

Beschikbare uitvoeringen

Exclusive ST

Dit is de standaard, zeer rijk uitgeruste, uitvoering bij VeenstraSails en beschikt onder andere over de volgende opties; open ritsbare buishoezen, dubbeldoek gestikte ramen,  opbergvak aan bakboord en stuurboord en ontluchtingsroosters. Daarnaast krijgt u bij de achtertent een handige opbergtas.

Eco

De Eco uitvoering is voor de milieubewuste watersporter. De tent wordt zo efficiënt mogelijk uit het doek gesneden waarbij het mogelijk is dat er een extra, zeer nette, coupenaad aangebracht wordt. Dit scheelt al snel een paar meter doek!!!

De Eco uitvoering wordt niet uitgevoerd met dubbeldoek gestikte ramen, opbergvakken en ontluchtingsrooster. Uiteraard komt de tent er wel volledig Veentra Sails waardig op te staan!

Extra opties

Ook de achtertent kan uitgevoerd worden met heel veel verschillende opties.

Denk bijvoorbeeld aan uitritsbare achter- en zijkanten. Hierdoor blijft er alleen een dak staan voor de zonnige hete dagen! Andere opties zijn steunstangen, gordijnen, dakvenster etc. etc.