Wintertenten

Home  >>  Onze producten  >>  Wintertenten

Wintertenten

Staat uw schip tijdens de winterstop op de wal of ligt hij nog in de haven? Dan is de VeenstraSails wintertent de perfecte oplossing voor u!

Een VeenstraSails wintertent is een duurzame en  perfect passende tent voor uw schip en beschermt de boot tegen alle weersomstandigheden tijdens de winter.

De wintertent wordt op alle belangrijke plekken goed verstevigd zodat de levensduur maximaal is. Afhankelijk van de lengte van uw schip wordt de tent gemaakt in 2- of 3 delen waardoor het aanbrengen zeer eenvoudig wordt. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige YKK ritsen die extra beschermd worden door afdekflappen. Iedere doorvoer, voor bijvoorbeeld de verstaging, wordt uitgevoerd met een kraag die goed af te sluiten is. Hierdoor wordt de wintertent nagenoeg compleet waterdicht.

Er zijn 4 verschillende uitvoeringen mogelijk:

  • Wintertent met staande mast over de sceptersWP_20140222_001

  • Wintertent met staande mast tot aan de voet rail

  • Wintertent met liggende mast

  • Wintertent voor motorboten.

Nadat de wintertent voor  u gemaakt is monteren wij de eerste keer de tent voor u. Desgewenst kunnen wij de tent er in het begin van het seizoen voor u afhalen en stallen in ons pand.  Daarnaast is het mogelijk om VeenstraSails ieder jaar de tent voor u aan te laten brengen.